Navigation

Nincsen termék a kosarában.

Dúzsi Tamás Óvörös Cuvée 2009

Visszatérés az előző oldalra
Leírás

Leírás

Dúzsi Tamás Óvörös Cuvée 2009 Száraz Vörösbor

“Az Ó vörös cuvée 2007, pincénk kiemelt bora, amelynek elődjével egy 1992-es évjáratú Kékfrankos- Merlot cuvée-vel indultunk 1994-ben a borpiacon. Az évek során az Ó vörös cuvéenket tovább bővítettük a borvidék jellemző fajtáival. A bor gerincét 43% Kékfrankos adja, amelyet 7% Pinot noir tesz finomabbá, majd 28% Merlot és 22% Cabernet Franc és Cabernet Sauvignon egészíti ki. Ezzel a borral, és jellemző fajtaösszetételével egy igazi szekszárdi ízvilágú, karakteres, de ugyanakkor jól iható bort szerettünk volna a fogyasztó asztalára tenni. E házasításunk alapborait 1 évnél hosszabb ideig, kis (10 hl-nél kisebb) hordókban érleltük, mielőtt lepalackoztuk volna. 2003-as elődjét a Magyarországra látogató ?Master of Wine? képviselői egyik legjobb ár- érték arányú bornak minősítették a magyar piacon. Ajánljuk bélszínhez, vadhúsokhoz, és különösen olyan ételekhez,amelyet piros bogyós gyümölcsökkel, aszalt szilvával, áfonyával tálalnak.  Ezt a 2006-os Ó vöröst tudtuk legjobban az elképzeléseink szerint házasítani, és az eddigiek közül ezt a bort tartjuk a legjobbnak.  2004-es változata Mundus Vini németországi , 2008-as borversenyen ezüstérmet kapott.” Dúzsi Tamás

Vélemények (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Legyen az első véleményező “Dúzsi Tamás Óvörös Cuvée 2009”

Szállítási és fizetési feltételek

Szállítás és visszafizetési feltételek

Megrendelése során a vevő élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített elállási jogával, amennyiben a termék csomagolása sértetlen. A vásárló a szerződéstől az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríteni.

A visszavásárlási garancia feltételei a sérülésmentes áru, a gyári csomagolás, az eredeti számla és a garancialevél megléte.

A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

A termék visszaszállításához szükséges elérhetőségeink

IMPERIAL Online Shop Kft.
1139 Budapest, Váci út 99. (bejárat a Forgách u. felől)
Telefon: +36 70 424 9488
E-mail: iroda@borbanutazunk.hu
Weboldal: www.borbanutazunk.hu
SKYPE: imperialshop

További információért látogassa meg a Szállítási és fizetés felételek menüpontot


Borban Utazunk!

Elérhetőségeink


Minden jog fenntartva! 2008-2013   Imperial Online Shop Kft.   1138 Budapest Szekszárdi u. 13.

Az oldal tetejére
Contact us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Questions, issues or concerns? I'd love to help you!

Click ENTER to chat