BENYÁK ZOLTÁN Authentic Kékfrankos 2022
"Egy kékfrankostól nem sokat vár az ember. Pedig, ha a vörösborok világába belépőt akarunk váltani, a kékfrankosnál jobbat nem is választhatnánk. Különösen, ha az alföldi.
Bársonyos, telt, füstös aszaltszilvás-borsos illata tökéletesen visszaköszön ízeiben. Meggyes utóízével, alkoholos édeskés lecsengésével igazán szerethető - nem csak férfiaknak! "
3600 Ft
Kosárba teszem
Halmosi Óvörös 2017
Kékfrankos, kadarka és merlot házasítás.
Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű, minőségi száraz vörösbor.
Alkohol: 13,0 %
3100 Ft
Kosárba teszem
Iványi Zsófi Villányi Kékfrankos 2017
Külső beavatkozástól mentesen erjesztett, natúr technológiával készült, segédanyagmentes bor.
Szűretlen 24 hónapig hordóban érlelt.
5000 Ft
Kosárba teszem
Jánosh von Beöthy – la Passion 2015
A Kékfrankos savvilágát a Merlot teszi méllyé és elegánssá. 20 havi részben új M+ pörkölésű Vicard barrique hordóban érlelt száraz vörösbor.
9900 Ft
Kosárba teszem
Merfelsz – Esti csók 2019
Merfelsz Esti csók 2019 száraz vörösbor Amikor egy bor kóstolásánál emlékek, arcok, képek, helyzetek villannak fel előttünk, akkor az a bor megkaphatja az Esti Csók elnevezést. Így volt ezzel a borral a borász is. A...
4000 Ft
Kosárba teszem
Nyolcas Rosé 2020
Nem a szokványos egynyári rosé. Rétegzett bor, silleresbe hajló színnel. Izgalmas tétel, a gyümölcsök közül cseresznye és eper vezetik az ízeket.
3500 Ft
Kosárba teszem
Páger Pince – Kékfrankos 2020
Az alapanyag a Geregről származik. Kétféle klón található itt, egy osztrák (A4) és egy magyar (K1). Három hétig erjedt nyílt kádban, majd 500 literes, másodtöltésű tölgyfahordóba került 10 hónapra. Szűretlenül, derítetlenül, 30 milligramm/liter alatti összkénnel került palackba. Kék- és vörösbogyós gyümölcsök uralják rendkívül intenzív illatát. Ízben földes, céklás, borsos árnyalatok is megjelennek. A hordós érlelésből származó jegyek szépen egészítik ki az összképet. Magas extrakt-tartalom, intenzív savérzet jellemzi.
7600 Ft
Kosárba teszem
Tánczos Kékfrankos Rosé 2022
2017-ben telepítettek a szőlőt, kékfrankost és furmintot. Ezekről az ültetvényekről 2019-ben már szüretelhettek egy keveset (200g/tőke). 2020-ban már alapbort (rosé) és vöröset is készítettek erről az ültetvényről. Teljes érésben szüretelték a szőlőt és annak dacára, hogy egyáltalán nem áztatták héjon a szőlőt intenzív szinű, érzetre is már-már sillerhez közelítő tartalmas rosébort készült.
3300 Ft
Kosárba teszem