Attila Leányka-Zöldveltelini Chardonnay-Muskotály 2015
Attila Leányka-Zöldveltelini Chardonnay-Muskotály 2015 száraz fehér tájbor
5700 Ft
Tovább
Benyák Zoltán Kétezerjó 2019
BENYÁK ZOLTÁN EZERJÓ 2019 SZÁRAZ FEHÉR A KÁRPÁT-MEDENCE ÉLŐ, ORGANIKUS EGYSÉG. MEGÉRTÉSE NÉLKÜL ESÉLYTELEN BÁRMELY ITT TERMETT BOR LEHETŐSÉGEIT,EGYÉNI KARAKTERÉT KIBONTANI. EZT KUTATOM ÉS SZÁNDÉKOZOM BEMUTATNI EZEN ,,ALFÖLDI”BORRAL IS.
3400 Ft
Kosárba teszem
Buy the Way Rajnai rizling 2018
A bor típusa: Száraz, fehér
Szőlőfajta: Rajnai rizling 100%
Alkohol: 13,08% vol.
Termőterület: Badacsony
Savtartalom: 5,3 g/l
Cukortartalom: 7,3 g/l
Erjesztés és érlelés: Acéltartály
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 10-12 °C
Kiszerelés: 0,75 l
4800 Ft
Kosárba teszem
Chieken Year Rajnai rizling 2016
A bor típusa: Száraz, fehér
Szőlőfajta: Rajnai rizling 100%
Alkohol: 12,8% vol.
Termőterület: Badacsony
Savtartalom: 6,8 g/l
Cukortartalom: 6,5 g/l
Erjesztés és érlelés: Acéltartály
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 10-12 °C
Kiszerelés: 0,75 l
4200 Ft
Kosárba teszem
Crystal cut Rajnai rizling 2017
A bor típusa: Száraz, fehér
Szőlőfajta: Rajnai rizling 100%
Alkohol: 14,5% vol.
Termőterület: Badacsony
Savtartalom:6,3 g/l
Cukortartalom:7,3 g/l
Erjesztés és érlelés: Acéltartály
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 10-12 °C
Kiszerelés: 0,75 l
8200 Ft
Kosárba teszem
Csetvei Ezerjó A / Amfora 2019
Az agyagamforás borkészítés és tárolás ősi módját már a görögök és rómaiak is ismerték – s ez a tudás segített Krisztinának is. Lehetővé tette, hogy kifejezésre juttassa a saját megközelítését, és hogy tehetsége megmutatkozzon a bor készítésében. A bor illatában akácvirág, csonthéjasok és érett alma érződik, mellette trópusi gyümölcsök, vanilia és fehér bors. Az ízélményt a gyümölcsösség határozza meg – főleg trópusi gyümölcsöket mutat –, a vibráló savak pedig tökéletes egyensúlyban vannak. Felfedezhetünk még grapefruitot, akácot, őszibarackot, illetve paradicsomlevélre és nedves kövekre emlékeztető jegyeket. Elegáns bor, amely kiválóan érvényesül ételek mellé, és remekül párosítható tenger gyümölcseivel és hideg felvágottakkal.
5500 Ft
Kosárba teszem
Csetvei Kő-Papír-Olló 2022
Nagy-Somlói Borvidékről, Olaszrizling.
Barrique hordóban erjedt és 9 hónapig érlelt. Fűszeres, szerethető, gömbölyű bor.
4000 Ft
Tovább
Csetvei Móri Amforás Ezerjó Raw/ka 2022
A bor típusa: Száraz, fehér
Szőlőfajta: Ezerjó 100%
Alkohol: 11,5% vol.
Termőterület: Mór
Szüret: Kézi szüret organikusan művelt szőlőterületünkről
Készítési mód: Kíméletes préselés, spontán erjesztés kőagyag amforákban, derítetlen, szűretlen.
Minőségi szint: Premium
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 10-11 °C
5100 Ft
Kosárba teszem
Csetvei Móri Ezerjó T 2022
A bor típusa: Száraz, fehér
Szőlőfajta: Ezerjó 100%
Alkohol: 12% vol.
Termőterület: Mór
Szüret: Kézi szüret
Készítési mód: Kíméletes préselés, spontán erjesztés acél tartályokban.
Minőségi szint: Prémium
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 10-12 °C
3700 Ft
Kosárba teszem
Csetvei Móri Zöldveltelini 2022
Csetvei Móri Zöldveltelini 2022 száraz fehérbor
4000 Ft
Kosárba teszem
Csetvei Nagy-Somlói Juhfark 2018 száraz fehérbor
Somló helyi, különleges szőlőfajtája vulkanikus talajról. Halvány aranyszín. Sárgabarackos, dinnyés, citrusos, trópusi gyümölcsös, toastos, vaníliás illet némi meszességgel. Ízben száraz, ásványos, amelyhez élénk, roppanós, friss savak társulnak. Ideális párja lehet tenger gyümölcseinek, de akár aperitifként is fogyaszthatjuk.
4200 Ft
Kosárba teszem
Csobánci Glamour 2011
Csobánci Bormanufaktúra GLAMOUR 2011 SZÁRAZ FEHÉRBOR Madame de Pompadour és a király találkozása. A hatalom és a pompa randevúja a borok világában.
10500 Ft
Kosárba teszem