Csetvei Ezerjó A / Amfora 2019
Az agyagamforás borkészítés és tárolás ősi módját már a görögök és rómaiak is ismerték – s ez a tudás segített Krisztinának is. Lehetővé tette, hogy kifejezésre juttassa a saját megközelítését, és hogy tehetsége megmutatkozzon a bor készítésében. A bor illatában akácvirág, csonthéjasok és érett alma érződik, mellette trópusi gyümölcsök, vanilia és fehér bors. Az ízélményt a gyümölcsösség határozza meg – főleg trópusi gyümölcsöket mutat –, a vibráló savak pedig tökéletes egyensúlyban vannak. Felfedezhetünk még grapefruitot, akácot, őszibarackot, illetve paradicsomlevélre és nedves kövekre emlékeztető jegyeket. Elegáns bor, amely kiválóan érvényesül ételek mellé, és remekül párosítható tenger gyümölcseivel és hideg felvágottakkal.
5500 Ft
Kosárba teszem
Csetvei Móri Amforás Ezerjó Raw/ka 2022
A bor típusa: Száraz, fehér
Szőlőfajta: Ezerjó 100%
Alkohol: 11,5% vol.
Termőterület: Mór
Szüret: Kézi szüret organikusan művelt szőlőterületünkről
Készítési mód: Kíméletes préselés, spontán erjesztés kőagyag amforákban, derítetlen, szűretlen.
Minőségi szint: Premium
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 10-11 °C
5500 Ft
Kosárba teszem
Csetvei Móri Ezerjó T 2022
A bor típusa: Száraz, fehér
Szőlőfajta: Ezerjó 100%
Alkohol: 12% vol.
Termőterület: Mór
Szüret: Kézi szüret
Készítési mód: Kíméletes préselés, spontán erjesztés acél tartályokban.
Minőségi szint: Prémium
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 10-12 °C
3700 Ft
Kosárba teszem
Csetvei Móri Hordós Ezerjó Raw/ka 2022
A bor típusa: Száraz, fehér
Szőlőfajta: Ezerjó 100%
Alkohol: 11,5% vol.
Termőterület: Mór
Szüret: Kézi szüret organikusan művelt szőlőterületünkről
Készítési mód: Kíméletes préselés, spontán erjesztés magyar tölgyfahordókban, derítetlen, szűretlen.
Minőségi szint: Premium
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 11-12 °C
5500 Ft
Kosárba teszem