BENYÁK ZOLTÁN KADARKA 2017
BENYÁK ZOLTÁN KADARKA 2017 SZÁRAZ VÖRÖS A KÁRPÁT-MEDENCE ÉLŐ, ORGANIKUS EGYSÉG. MEGÉRTÉSE NÉLKÜL ESÉLYTELEN BÁRMELY ITT TERMETT BOR LEHETŐSÉGEIT,EGYÉNI KARAKTERÉT KIBONTANI. EZT KUTATOM ÉS SZÁNDÉKOZOM BEMUTATNI EZEN ,,ALFÖLDI”BORRAL IS.
2100 Ft
Kosárba teszem
BENYÁK ZOLTÁN KÉKFRANKOS 2018
BENYÁK ZOLTÁN KÉKFRANKOS 2018 SZÁRAZ VÖRÖS A KÁRPÁT-MEDENCE ÉLŐ, ORGANIKUS EGYSÉG. MEGÉRTÉSE NÉLKÜL ESÉLYTELEN BÁRMELY ITT TERMETT BOR LEHETŐSÉGEIT,EGYÉNI KARAKTERÉT KIBONTANI. EZT KUTATOM ÉS SZÁNDÉKOZOM BEMUTATNI EZEN ,,ALFÖLDI”BORRAL IS.
2100 Ft
Kosárba teszem
Benyák Zoltán Kétezerjó 2018
BENYÁK ZOLTÁN EZERJÓ 2018 SZÁRAZ FEHÉR A KÁRPÁT-MEDENCE ÉLŐ, ORGANIKUS EGYSÉG. MEGÉRTÉSE NÉLKÜL ESÉLYTELEN BÁRMELY ITT TERMETT BOR LEHETŐSÉGEIT,EGYÉNI KARAKTERÉT KIBONTANI. EZT KUTATOM ÉS SZÁNDÉKOZOM BEMUTATNI EZEN ,,ALFÖLDI”BORRAL IS.
2100 Ft
Kosárba teszem
Szentpéteri Cserszegi fűszeres 2019
Rendkívül zamatos, muskotályos jellegű. Reduktív feldolgozással készült, megőrizve a friss szőlő illatát és ízét.
1200 Ft
Kosárba teszem
Szentpéteri Irsai Olivér 2020
Nőies, behízelgő bor, melynek kóstolásakor mintha egy fürt szőlőt szemezgetnénk.
1400 Ft
Kosárba teszem
Szentpéteri kunsági kékfrankos 2018
Elegáns rubin megjelenés. Illatában a fajtára jellemző meggyes, szilvás karakter, finom hordó fűszerekkel kiegészülve. Ízében lédús piros bogyós gyümölcsök sokasága, pici eper lekvár, áfonya, leheletnyi vanília. Sokoldalú, hosszú lecsengéssel rendelkező, harmonikus vörösbor. 1 évig 500 l-es magyar új tölgyfahordóban érlelve.
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 14 °C
Javasolt ételek: Vörös húsokból készült ételekhez, Vad húsokhoz.
2400 Ft
Kosárba teszem
Szentpéteri Nero Rosé 2020
Csemegeszőlőből készült rosé különlegesség. Elegáns megjelenésű. Ez a bor egyedi ízvilággal bír, a kékszeder és mentaillat mellett élvezhetjük a fajta különleges zamatait.
1800 Ft
Kosárba teszem