Csobánci Bormanufaktúra Shaman 2011
Csobánci Bormanufaktúra Shaman Aszú metodik-kadarka 2011 Édes Vörösbor
12500 Ft
Kosárba teszem
Holdvölgy Aszú Vertikális csomag
A Holdvölgy aszúi mindig az előírtnál hosszabb érlelési idő (legalább 3 év hordóban+3 év palackban) után kerülnek piacra, ez kivételes lehetőség a pincészet minden egyes aszújának 1-1 palackját tartalmazó válogatást megvásárlására.
250000 Ft
Kosárba teszem
Holdvölgy Eloquance Tokaji Szamorodni 2011
Már a korai, enyhe téli hónapok alatt is
kiegyensúlyozottnak mutatkozott évjáratunk.
Az optimálisan bekövetkező áprilisi
rügyfakadás és a májusi meleg, esős
napoknak köszönhetően a szőlővirágzás korán,
már június 5-én elkezdődhetett. A szüretet,
avagy az év legszebb szőlészeti folyamatát,
augusztus végétől majdnem az ősz utolsó
napjáig végeztük. Nagyfokú komplexitással
és egzotikus gyümölcsaromákkal jelentkező
borok születtek 2008-ban, olyanok, amelyek
leplezetlenül és elegánsan hívják életre a
HOLDVÖLGY kristálytiszta stílusjegyeit.
7600 Ft
Kosárba teszem
Holdvölgy HOLD AND HOLLO SWEET 2011
Furmint, Hárslevelű
2011. októberében a Becsek, Dorgó, Holdvölgy, Nyulászó dűlők adta furmint és hárslevelű direkt préselés és acéltartályos érlelés után 6 hónapot érlelődött hordóban, majd ezt követően 2012. szeptemberében került palackba a bor.
4000 Ft
Kosárba teszem
Kikelet Szamorodni 2012
55% Hárslevelű, 25% Furmint, 17% Zéta, 3% Sárgamuskotály november elején szüretelve.
18 hónapig tölgyfahordóban érlelve.
115 g/l maradékcukorral.
9000 Ft
Kosárba teszem
Pannon Dominium Tokaji Muscat Lunel aszú 6 puttonyos 2013
PANNON TOKAJI MUSCAT LUNEL ASZÚ 6 PUTTONYOS DOMINIUM ÉDES FEHÉRBOR 2013
14900 Ft
Kosárba teszem
Pannon Tokaj Aszú 6 puttonyos Dominium 2013
10-12 °C -ra hűtve ajánljuk fogyasztását édességek vagy hideg libamáj mellé. Méz, botritisz és némi citrusosság az illatban. A határozott kajszibarackkal díszített savgerinc tökéletes egyensúlyban van a bor maradékcukor tartalmával. Nagyon hosszú, gazdag utóíz.
14900 Ft
Kosárba teszem
Sándor Zsolt Tállya birtokbor 2019
Édes, Fehérbor, Furmint, Hárslevelű, Sándor Zsolt Pincészet, Sándor Zsolt Pincészete, Tokaj-hegyaljai
A borvidék 2 fő fajtája, a Furmint és a Hárslevelű alkotja ezt az édes házasítást, mely egy visszafogott, virágos illatvilággal indít, s mellette pedig megjelenik a Hárslevelű mézes jegye és egy pici hordós jegy.
talaj: vulkanikus tufás talaj
dűlő: Őszhegy dűlő, Tállya
fajta: Furmint, Hárslevelű
szüret időpontja: 2019.09.16.-10.12
mustfok: 23,5
mennyiség: 715 palack 0,75l palack
palackozva: 2020.03.10.
alkohol: 10,5 v/v%
cukor: 75 gr/l
sav: 7,4 g/l
3600 Ft
Kosárba teszem
Szepsy 6 puttonyos Aszú 2008
A 65%-ban Furmint, 20% Hárslevelű és 15% Sárgamuskotály aszúszemek válogatása novemberben több fázisban történt a birtok teljes területéről. Decemberben kerül bele a még erjedő alapborba, mely 70% Furmint, 30% Hárslevelű a Szent Tamás és Úrágya dűlőkből.
48000 Ft
Kosárba teszem